Status

Beschikbaar


Soort object

Vrijstaand


Perceel

294 m²


Wonen

circa 115 m²


Slaapkamers

3

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Deze vrijstaande woning is in een rustige woonomgeving te Kruisland gelegen. De woning is goed onderhouden en beschikt over een oprit met eigen parkeergelegenheid en een garage van 25m². De woning bevindt zich in een woonwijk, nabij de dorpskern van Kruisland. Alle voorzieningen zijn dan ook op loopafstand te vinden. In de dorpskern vindt men onder andere een supermarkt, een basisschool, kinderopvang enkele horeca gelegenheden en sportverenigingen. Uitvalswegen richting onder andere Roosendaal, Bergen op Zoom en de Randstad zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

De woning dateert van omstreeks 1958, maar gedurende de jaren is de woning verbouwd en vergroot. De inrichting van de woning is gedateerd, maar alles is altijd netjes onderhouden en de woning verkeert dan ook in goede staat van onderhoud. De woning is voorzien van houten kozijnen met voornamelijk enkele beglazing (het raam aan de voorzijde van de woonkamer is v.v dubbel glas), daarnaast is de woning grotendeels uitgevoerd met rolluiken. Voor zover bekend is er verder geen isolatie aanwezig. De woning heeft een energielabel G. Verwarming van de woning, alsmede de warmwatervoorziening, geschiedt middels een gasgestookte hr-combiketel.

Woonoppervlakte: circa 115m²
Perceeloppervlakte: 294m²

Indeling

Begane grond
Hal / entree met een tegelvloer, lambrisering wanden en een houten schrootjes plafond. Toilet met handwasbakje en een kelderkast. Woonkamer met massief eiken vloer, behangwanden en balkenplafond. De woonkamer beschikt aan zowel de voor- als achterzijde over grote raampartijen, waardoor er voldoende daglicht in deze ruimte binnenkomt. Het eetgedeelte is aan de straatzijde gesitueerd en aan de achterzijde het zitgedeelte met een gezellige open haard. Via de hal ook toegang tot de dichte eetkeuken. De keuken heeft een tegelvloer, deels betegelde wanden en een houten schrootjes plafond. De keuken bestaat uit een eenvoudig houten keukenblok met een wasbak en een apart blokje met daarin de kookplaat en de afzuigkap. Aansluitend, in de aanbouw, een bijkeuken met een tegelvloer, houten schrootjesplafond en de opstelplaats voor de cv-ketel, wasmachine- en drogeraansluitingen. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de tuin. Tot slot nog een berging met een betonvloer, metselwerk wanden en vaste kasten.

Verdieping
Overloop met een tapijtvloer, behang wanden, houten schrootjes plafond en een vaste kast. In totaal drie slaapkamers en een badkamer. De ouderslaapkamer (ca. 17,5m²) is gelegen aan de achterzijde met een laminaatvloer, behang wanden, houten schrootjes plafond en een vaste kast. Tweede slaapkamer (ca. 10m²) gelegen aan de achterzijde met een tapijtvloer, behang wanden, boardplafond en een vaste kast. Derde slaapkamer (ca. 11m²) aan de voorzijde van de woning voorzien van een tapijtvloer, behang wanden, boardplafond en een vaste kast. Volledig betegelde badkamer met een houten schrootjesplafond, ligbad met douche gelegenheid en een vaste wastafel.

Vliering
Vanaf de overloop middels een luik is een niet beloopbare vliering aanwezig.

Garage
Op het perceel een vrijstaande stenen garage voorzien van een betonvloer, schoonmetselwerk wanden en een houten plafond. De garage heeft een elektrische stalen kanteldeur, loopdeur naar de tuin en is voorzien van elektra. De garage heeft een oppervlakte van circa 25m².

Tuin
De tuin is gelegen aan zowel de voor-, zij- en achterzijde van de woning en is netjes onderhouden. De voor- en zijtuin bestaat uit een gazon, heesters en struiken. De achtertuin, welke op het zuidwesten is gelegen, bestaat uit een deel bestrating, gazon en een diversiteit aan beplanting.

Algemeen
– Nette vrijstaande woning;
– Drie slaapkamers;
– Eigen oprit en garage van circa 25m²;
– Energielabel G, verduurzaming noodzakelijk;
– In een rustige woonomgeving gelegen.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden