Status

ONDER BOD


Soort object

Geschakeld


Perceel

260 m²


Wonen

circa 110 m²


Slaapkamers

4

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Aan een rustige straat gelegen, nabij het centrum van Roosendaal, een nette eenvoudige geschakelde woning met een karakteristieke jaren ’30 uitstraling. De woning is gelegen op een perceel van 260m² en beschikt over een diepe achtertuin van maar liefst 29 meter diep en een vrijstaande stenen berging. Het centrum van Roosendaal is op loopafstand van deze woning gelegen en hier zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig. Er is onder andere een uitgebreid winkelaanbod, basis- en middelbaaronderwijs, sportfaciliteiten en een bruisende binnenstad. Daarbij beschikt Roosendaal over een NS-station en zijn andere steden zoals Breda, Rotterdam en Antwerpen goed te bereiken middels de nabij gelegen snelweg.

De woning dateert van omstreeks 1935, maar is nadien gemoderniseerd en in 1975 uitgebouwd. De gevels zijn geïsoleerd en de woning beschikt grotendeels over dubbele beglazing. De gehele woning (op de voor- en achterdeur na) is voorzien van rolluiken. Verwarming van de woning geschiedt middels een gasgestookte C.V.-ketel inclusief de warmwater voorziening. Het dak van de woning is gedekt met asbesthoudende leistenen.

Perceeloppervlakte: 260m²
Woonoppervlakte: circa 110m²

Indeling

Begane grond
Hal / entree met vloerbedekking, spachtelputz wanden met lambrisering en een balkenplafond. In de hal bevindt zich tevens de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Woonkamer met vloerbedekking, deels behang en deels schoonmetselwerk wanden en een houtkachel. Keuken met een tegelvloer, deels spachtelputz, deels betegelde wanden en een schrootjes plafond. De keukeninrichting bestaat uit een vrijstaande vaatwasser, oven, gaskookplaat en een koelkast. Kelderkast met een betonvloer en stucwerk wanden. Bijkeuken met een eenvoudig keukenblokje, wasmachine-aansluiting, opstelplaats van de C.V. ketel, toilet met handwasbakje en een doucheruimte met een wastafel. Slaapkamer met vloerbedekking, granol wanden, schrootjes plafond en toegang tot de tuin.

Verdieping
De verdieping bestaat uit een overloop en drie slaapkamers. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van vloerbedekking, behang wanden, een board plafond en vaste kasten. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt daarnaast over een wastafel.

Vliering
Vanaf de overloop te bereiken niet beloopbare vliering.

Tuin
Zeer diepe achtertuin van maar liefst 29 meter diep. De tuin is gelegen op het zuiden en te bereiken via een gedeelde gang aan de zijkant van de woning. Daarnaast achterin de tuin een stenen vrijstaande berging, een plantenkas en een vijver.

Algemeen
– Karakteristieke jaren ’30 woning;
– Rustig ligging nabij het centrum van Roosendaal;
– Goede bereikbaarheid met zowel de auto als het OV;
– Diepe achtertuin op het zuiden.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden