Status

Beschikbaar


Soort object

Vrijstaand


Perceel

circa 22.280 m²


Wonen

circa 82 m²


Slaapkamers

2

Foto’s

Impressie

Omschrijving

In het buitengebied van Heerle gelegen, omringd door de landerijen, een vrijstaande bungalow met bijgebouwen, aangrenzende grond en een perceel cultuurgrond aan de overzijde. De woning is in een rustige woonomgeving gelegen. Naast de woning bevinden zich op het perceel een houten tuinhuis, vrijstaande stenen garage en een tweetal schuren. Door de aanwezige bijgebouwen en de hoeveelheid perceeloppervlakte is dit object ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het houden van paarden of andere hobbydieren.

De woning is centraal gelegen ten opzichte van zowel Bergen op Zoom als Roosendaal. Uitvalswegen richting de Randstad bevinden zich op enkele autominuten afstand. In Heerle vindt men een beperkt aanbod aan voorzieningen maar in het nabij gelegen dorp Wouw zijn alle basisvoorzieningen te vinden, zoals een supermarkt, basisscholen, enkele winkels, restaurants en sportfaciliteiten.

De woning dateert van 1964, maar is gedurende de jaren gemoderniseerd. De woning beschikt over houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, verder is zover bekend geen isolatie aanwezig. Verwarming van de woning geschiedt middels een gasgestookte C.V.-ketel en er is een mogelijkheid tot een houtkachel in de woonkamer. De warmwatervoorziening geschiedt middels een gas geiser.

Perceeloppervlakte huiskavel: 01.28.50 ha
Perceeloppervlakte overzijde: 00.94.30 ha
Totale perceeloppervlakte: 02.22.80 ha

Woonoppervlakte: circa 82m²

Indeling

Begane grond
Hal / entree met vloerbedekking, deels lambrisering, deels behang wanden en een houten planken plafond. Tevens in de hal de meterkast en toegang tot de vliering. Direct rechts een slaapkamer met een vinyl vloer, stucwerk/behang wanden en een zachtboard plafond. Tweede slaapkamer met dezelfde afwerking en toegang tot de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en heeft een kunststof planken plafond. De badkamer is praktisch uitgevoerd met een douchecabine en vaste wastafel. Vanuit de hal is aan de linkerzijde de woonkamer gelegen. De woonkamer heeft een houten vloer, granol wanden en een balken plafond. De woonkamer is een fijne lichte ruimte door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de kamer. In de woonkamer is de aansluiting voor een houtkachel beschikbaar, deze is nog tot voor kort gebruikt. Keuken met een tegelvloer, deels betegelde, deels granol wanden en een MDF plafond. Tussenhal met een betegeld toilet. Bijkeuken met een tegelvloer, granol wanden, Agnes platen plafond en de achterdeur.

Bergzolder
Vanuit de hal te bereiken bergzolder met de opstelplaats voor de C.V.-ketel.

Tuin
Net onderhouden en fraai aangelegde tuin, welke rondom de woning is gelegen. De tuin voorzien van een terras, een gazon en een variatie aan volwassen bomen en beplanting. Het tuingereedschap berg je eenvoudig op in het houten tuinhuis.

Garage
Vrijstaande stenen garage met houten openslaande deuren en het dak is gedekt met dakpannen. De garage is voorzien van een betonvloer, stucwerk wanden, elektra en heeft een oppervlakte van circa 16m².

Schuur I
Vrijstaande schuur welke is opgetrokken uit metselwerk en het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten. De schuur is voorzien van een werkplaats en een open ruimte. De schuur heeft een beton vloer, beton wanden, stalen deuren, houten loopdeuren en is voorzien van elektra en water. De schuur beschikt daarnaast over een ruime bergzolder en de oppervlakte bedraagt circa 111m².

Schuur II
Tweede schuur met aan de rechterkant een overkapping. Deze schuur beschikt over een stalen schuifdeur, elektra en het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten. De oppervlakte van de schuur bedraagt circa 45m² en de oppervlakte van de overkapping circa 16m².

Weiland / Cultuurgrond
Aangrenzend aan de woning is een weiland gelegen van ruim 1 hectare groot. Hierdoor is dit object ook zeer geschikt voor het houden van paarden of andere hobbydieren. Aan de overzijde nog een perceel landbouwgrond van goede kwaliteit met een oppervlakte van 9.430m².

Bestemming
Het object maakt deel uit van het bestemmingsplan “Buitengebied Wouw”. De woning heeft de bestemming “Wonen” de aangrenzende grond en de grond aan de overzijde hebben de bestemming “Agrarisch”. Voor meer informatie omtrent de bestemming raden we u aan contact op te nemen met de gemeente Roosendaal of ons kantoor.

Algemeen
– mooie rustige landelijke locatie;
– omringd door de landerijen;
– groot perceeloppervlakte;
– geschikt voor het houden van paarden of andere hobbydieren;
– eenvoudige woning;
– eigen oprit, vrijstaande garage en schuren.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden